torsdag den 26. juli 2012

Træt med overtræt på...

Ja det var vidst det man kunne kalde Julia i dag omkring klokken 18 på Hornbæk strand, hvor hun fik et hysterisk anfald i en dimension, vi ikke ser ofte. Det var bare en af de der gange, hvor man som forældre står med håret i postkassen og ikke rigtig ved, hvad man skal gøre...

Manden var lige kommet fra arbejde og havde tilsluttet sig os andre, der havde været på stranden i et par timer. Pigerne havde spist medbragte kyllingelår, pølser, boller og majskolber, og de havde leget med venner, sand og vand i massevis. Planen var, at manden lige skulle have en dukkert i vandet og så skulle vi over og have en is; sådan blev det bestemt ikke. Vi måtte pakke alt sammen og forlade stranden med storskrigende Julia. Da vi kom hjem faldt der forholdvis hurtigt ro på den unge dame, og hun havde bare brug for en masse kram og kys, for jeg tror egentlig også, selv hun var overrasket og ked af sin meget voldsomme opførsel.

Pigerne tog en slapper i sengen med en lille film, da de havde fået skyllet al sandet af sig. Og så spiste de lige et par pølser mere. Trods Julias massive træthed, så holdt hun sig vågen til alle tre usandsynelige lange Pelle Haleløs historier - tror til gengæld ikke jeg nåede meget mere end første vers af Elefantens vuggevise, før øjnene klappede i.

I dag har jeg malet og sat tapet på Julias legekøkken. Har ellers haft sådan en træt dag, hvor jeg mest havde lyst til at ligge og stene tv, men det nytter jo heller ikke noget. Mangler lige at sætte porcelænsgreb på lågerne og hækle et par grydelapper.

Lykken er (trods hysteriske anfald) børn ;)


Kram J

Ingen kommentarer:

Send en kommentar