søndag den 17. juni 2012

Klovneløb...

Igår var der klovneløb; det kostede 50 kr at deltage og de 40 af dem gik til hospitals klovnene - og sådan et godt formål vil vi rigtig gerne støtte. Her i Hornbæk var det søde Anja, som har hjemmesiden lirumlarumleg.dk (der helt sikkert er et besøg værd!), der stod for at arrangere løbet. På landsplan var der tilmeldt ca 1100 deltagere, og de 250 af dem var i vores lille by - da man også kunne tilmelde sig på dagen kom vi op på over 300 deltagere.

 Far og Julia klar til at løbe
 Julia i sit sejeste løbe outfit
 Alberte deltog fra barnevognen
Opvarming inden løbet blev skudt i gang

Vi fik også alle sammen en skøn goodiebag fra lirumlarumleg med perler, små bamser, små bobles dyr og en masse andet - det hele samlet i en skøn lille pose fra lirumlarumleg.

Efter løbet var det hjem og gøre klar til fødselsdag, som vi holdte for min side af familien igår. Vi var 11 voksne og 4 børn; ren hygge, god mad og børn der bare legede og legede. Alberte var oppe til 23 og var det gladeste lige til hun blev puttet (selvom hun ikke havde sovet mere end 45 minutter til middag). Julia, som jo er b-mennesker til fingrespidserne, hyggede videre efter gæsterne var gået - hun og jeg faldt i søvn i hendes seng, da den var over midnat. Men hvad vi har ferie nu og kan sove længe, hvis det er det vi vil (og vi er heldigvis velsignet med børn, der sagtens kan sove til over 9 - også selvom de ikke er kommet i seng sent).

Manden har sidste arbejdsdag i dag, så imorgen er det rigtig ferie for alle - undtagen mormor, der lige har 14 dage tilbage på jobbet. Vi skal ikke udenlands, da jeg jo er ved at være rimelig gravid. Men vi skal en tur til lalandia og legoland, vi skal i zoo, i tivoli og forhåbentlig så kommer sommeren bare lidt til Danmark, så vi også kan komme en tur på stranden... 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar