onsdag den 6. juni 2012

Jeg bliver så træt, så træt, så træt...

når manden og mig har brugt hele aftenen på det her; et styks død vaskemaskine. Vi troede, det var et stoppet filter (det er sket mangle gange før...), men det var det ikke. Pumpen fungerer, men vandet bliver alligevel i vaskinen. Så nu står vi med en død vaskemaskine, en vasketøjskurv fyldt med meget meget meget vådt tøj, en anden vasketøjskurv med våde håndklæder (hold nu op, hvor lidt vand i vaskemaskine bliver til meget vand på gulvet), en håndvask der hænger og dingler og en tørretumbler i gangen. Mine hormoner gider snart ikke flere bump på vejen; hvorfor skal den maskine i hele huset, der er absolut sværest at komme til gå i stykker? Nu er vaskemaskinen smidt udenfor, og manden bliver sendt i elgiganten imorgen efter arbejde, så vi kan få en ny (iøvrigt er det jo dejlige penge at skulle af med...).

Nå, men vil også lige vise et par billeder af Julias nye seng, som er bygget på malm kommoder fra IKEA.

 Stigen op til hemsen skal males sart gammelrosa. Sengerenden passer ikke helt i stil og farve, men den tjener et godt formål. Måske får den lige noget andet stof i en mere passende farve en af dagene.
 Påtænker lidt at sætte tapet på nogle af skufferne - har en del rester liggende og jeg tror det vil pynte.
 I loftet har vi sat en led lyskæde op og så noget stof over - en fin stjernehimmel. Og manden har bygget et par hylder til Julias bedste bøger.
Og så prinsessen, der bare er så mega lykkelig over sit nye værelse, at hun næsten ikker til at skyden igennem. Hun leger og leger og hver dag siden det hele kom på plads har været "den bedste i hele mit liv". Nårh ja, så sover hun hele natten i egen seng uden en eneste opvågning - hvilket er ret vildt for det er aldrig aldrig sket før!

Lykken er, at Julia er så glad for sit nye værelse!

Kram J

Ingen kommentarer:

Send en kommentar